Winner Logo

ОСЕТИ ЈА ПОБЕДАТА

Виннер Слот Касино

ОСЕТИ ЈА ПОБЕДАТА

Џекпоти

ОСЕТИ ЈА ПОБЕДАТА

Тетово

Amatic

 • Mini pot:
  ден5179
 • Cash pot:
  ден26666
 • Mega pot:
  ден67456
Poslednji jackpot:
ден5094
09.12.2017

Winner jackpot

 • Winner:
  ден259707
 • Lucky 30:
  ден9430
 • Happy:
  ден1625
 • Happy Hour:
  ден3000

Egt premier

 • Mini mistery:
  ден9423
 • Middle mistery:
  ден34947
 • Super mistery:
  ден125368
Најновите Џекпот:
ден9469
09.12.2017

Гостивар

Winner jackpot

 • Winner:
  ден176063
 • Lucky 30:
  ден29320
 • Lucky 30:
  ден19320
 • Lucky 30:
  ден2352

Tetovo Corona

Winner jackpot

 • Winner:
  ден116329
 • Lucky 30:
  ден3789
 • Lucky 30:
  ден13789
 • Lucky 30:
  ден23759
 • Happy:
  ден507

Промоции

ОСЕТИ ЈА ПОБЕДАТА

Лојалност

ОСЕТИ ЈА ПОБЕДАТА

ШТО Е ЛОЈАЛНОСТ КАРТИЧКА?

Како привилегиран клиент остварувате право на учество во неделните, месечните и шестомесечните наградни извлекување. Со WINNER артичката секогаш сте во добивка, бидејки со собирањето на бонус поени можете да освоите вредни поклони по свој избор. WINNER ЈА НАГРАДУВА ВАШАТА ВЕРНОСТ!

WINNER JA NAGRADUVA VAŠATA VERNOST!

Галерија

ОСЕТИ ЈА ПОБЕДАТА

Игри

ОСЕТИ ЈА ПОБЕДАТА

Гостивар


Братство и Единство 1

Тетово


Видое Смилески бб

Send us an Email